På den här sajten
vill vi uppmuntra till mer närhet, öppenhet och kärlek i vardagen.

Fixa kärleken kommer att ge tips och verktyg för hur det kan gå till. Våra relationsexperter svarar på frågor, singlar berättar om sin vardag och olika par delar med sig av sina erfarenheter. Men också hur det gick till när man träffade den stora kärleken.

Fixa kärleken tror på livslånga relationer. Att det är bra med öppenhet, samtal och närhet. Att hela samhället mår bra av starka och friska relationer. Samtidigt vet vi att kärlek kan ta slut och att relationer behöver avslutas. På Fixa kärleken finns verktyg för alla livssituationer. Både glädje och sorg.

Fixa kärleken är inte vilken relationssajt som helst, utan räknar med den kristna tron och de kristna värderingarna som en extra tillgång och dimension. Gud kan utgöra en stärkande faktor i alla relationer.

Fixa kärleken är ett initiativ från tidningen Dagen som i många år publicerat uppskattade relationsartiklar. Det startade med att läsare fick ställa sina frågor till relationsexperterna Alf B Svensson och Christina Halldorf. De har nu utökats med terapeuten Laila Dahl och sexologen Hanna Möllås. På Fixa kärleken kan man ställa sina frågor till våra experter helt anonymt.

Tidningen Dagen är en tidning på kristen grund och ägs av norska mediehuset Mentor Medier.

Vill du ha besök av våra redaktörer och experter på en föreläsning eller workshop, mejla info@fixakarleken.se