Samuel och Josefin Lundström Visa
Lillemor och Stefan Claar Visa

Fråga: Vad drömmer ni om för er relation under 2019?

Vardagsliv

Två par svarar

Samuel och Josefin Lundström:

– Vi har precis köpt hus som vi flyttar in i under 2019 och vi drömmer om att det ska få vara en oas för både oss som familj men också för andra människor. Det är så vi vill leva. Vi vill också ge varandra mer tid, det blir så lätt bara slötid bredvid varandra, i stället för tillsammans, när det blir lugnt för kvällen.

– Vi har inte kunnat ha barnvakt senaste året och vi ser framemot att kunna få ge varandra tid bara vi två! Allt från att kunna åka till vårt nya hus och måla ihop till att gå ut och äta. Vi ser också framemot att få jobba ihop som team med en gemensam vision.

Stefan och Lillemor Claar:

– Vi har en önskan att få ha en god hälsa, vilket vi lärt oss inte är självklart. Vi försöker att vårda vår relation i vardagen, kanske med extra fin frukost ibland, blommor utan speciell anledning, eller att göra små saker som visar på omtanke.

– Vi åker också gärna till fritidshuset tillsammans för att bara vara. 2019 siktar vi också på att åka bort, bara för att vara tillsammans själva, på någon trevlig plats. Vi är också måna om att få tid att tillsammans vara med våra barn och barnbarn, det betyder oerhört mycket.

Kommentera

Logga in eller registrera dig för att delta i diskussionen
ANNONS