Stefan Claar Visa
Stefan Claar skrev meddelande i snön till sin fru Lillemor. Visa

Pastorns romantiska hälsning i snön

Må bra

Stefan Claar berättar om en spontan kärlekshandling under vinterutflykten.

Det var en strålande söndag och Stefan Claar, pastor i Norrköpings pingstförsamling, hade ledig helg. För att koppla av en stund åkte han till lantstället i sörmländska Nävekvarn. Där tog han en promenad vid den lilla sjön. Han njöt av tystnaden, gjorde upp en brasa och drack varm blåbärssoppa. Sedan fick Stefan för sig att skriva en hälsning i snö

– Jag gick ut på isen och stegade upp bokstäver. Ganska stora bokstäver, säkert en meter höga.

– Först skrev jag bara HEJ och lade ut på Facebook. Sen kom jag på att jag kunde skriva en hälsning till min fru Lillemor också. Hon jobbade den där dagen.

Stefan Claar berättar att han gillar att göra oväntade saker för sin fru.

– Alla hjärtans dag och så bryr jag mig inte om, för då förväntas man göra något, sånt här tycker jag är roligare.

Stefans stegade upp ”PUSS LILLEMOR” stort över isen. Sedan tog han en bild och lade ut det också på Facebook.

– Samtidigt som jag gjorde det tänkte jag att nu finns det säkert de som tycker att jag kunde ha skickat detta direkt till Lillemor. Men saken är att jag tycker om att visa min kärlek så att alla ser. Både för Lillemors skull, men också så att andra ser att man faktiskt kan hålla romantiken vid liv efter 40 års äktenskap.

Stefan Claar och hans fru Lillemor är ett av flera par som ofta svarar på relationsfrågor här på Fixa kärleken.

Kommentera

Logga in eller registrera dig för att delta i diskussionen
ANNONS