Jag fick min möhippa! - efter 49 år

Blogg Singelliv

Möhippa! Vem hade trott att jag skulle få uppleva en sån, snart 49 år gammal. Men oj, en sån makalös dag jag fick!
Iförd prinsessklänning och högklackat, kördes jag på mc (kör själv hoj, så jag är van) på Stockholms gator, för att sen landa i Humlegården där ett stort gäng väninnor väntade, vitklädda och med massor av godsaker uppdukade.

Jag fick sedan spatsera genom stan med en jättelik, knallrosa ballong, köra en rap på Dramaten-trappan, för att sedan äta en ljuvlig middag ombord på M/s Molly, som gled runt på Mälaren.

Så lyxigt, och med jacuzzibad och allt, och massor av skratt förstås. En fullständigt ljuvlig, kärleksfull dag med mina älskade väninnor. Överlycklig och med en overklig känsla kördes jag hem i taxi frampå småtimmarna.

Mina vänninor var flitiga på sociala medier den dagen. Och i en av kommentaren till en bild på mig hade någon skrivit. ’Gifter man sig ens i den åldern?’. Jag var bara tvungen att själv gå in och svara, och skrev: ’Ja, det gör man verkligen!’

För kom ihåg det, du som ännu längtar efter kärleken och tycker att han eller hon dröjt väl länge… du får aldrig ge upp om en relation är något du önskar. Lova mig det! Sluta aldrig tro på kärleken.

Och var snäll mot dig själv så länge och bevara ditt hjärta. De råden har jag inte lytt själv alla gånger, och det har periodvis stått mig dyrt.

Men efter att i många år jobbat medvetet på att bli hel, och bli den jag själv hade velat möta, så är det nu bara två veckor kvar till den stora dagen. Hurra!!!

Kommentera

Logga in eller registrera dig för att delta i diskussionen
ANNONS